Inhouse diensten

Het belang van A tot Z'tten...

Bij belettering komt heel wat kijken en is het zaak om alles goed op elkaar af te stemmen. Met zicht op het eindproduct is het dan ook zeer efficient om elke stap van de productie inhouse te kunnen begeleiden en afhandelen... van A tot Z dus.

Stap 1 : Adviseren

Op basis van een gesprek met u of uw ontwerpbureau gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw belettering of reclame. Vanuit onze expertise houden we rekening met de toepassing, het gebruik en de levensduur van het eindproduct. Zo kiezen we het juiste materiaal dat perfect aanleunt bij de vraag.

Stap 2 : Ontwerpen

We gaan aan de slag voor het ontwerp waarbij we rekening houden met uw logo, eventuele huisstijl en gebruikte lettyertypes... of we maken een geheel nieuw ontwerp. U ontvangt het ontwerp van ons en aan de hand van uw feedback worden de nodige aanpassingen of bijvoegingen gemaakt... tot en met uw goedkeuring.

Stap 3 : Produceren

Wij beschikken over een modern up-to date-machinepark met een milieuvriendelijk HP latex printer en verschillende professionele plotters. Hierdoor kunnen we de hoge gevraagde kwaliteit van het eindproduct garanderen. De productie wordt uitgevoerd in functie van het eindproduct waardoor we efficient kunnen gaan plaatsen.

Stap 4 : Plaatsen

Wij beschikken over een goed uitgerust en verwarmd atelier om uw voertuigen in optimale omstandigheden te beletteren. Alle externe plaatsingen zoals reclameborden, raam- & geveldecoratie, spandoeken met frame, zuilen, bewegwijzering worden uitgevoerd door onze professionele  inhouse plaatsingsdienst.